Hvite rapsstearin flak helles ut av en glasskål på en mørk overflate

Rapsstearin (Stearinsyre fra Raps) 1 kg

129,00 kr
Rabattert pris  129,00 kr Vanlig pris 
Hopp til produktinformasjon
Hvite rapsstearin flak helles ut av en glasskål på en mørk overflate

Rapsstearin (Stearinsyre fra Raps) 1 kg

129,00 kr
Rabattert pris  129,00 kr Vanlig pris 

Rapsstearin er hentet fra 100 % rapsolje.
Dette er en spesiell egenskap, siden stearinsyre (stearin) hovedsakelig er hentet fra palmeolje.
Denne stearinen er produsert fra naturlige råvarer og er derfor biologisk nedbrytbart.
Fra europeiske raps og behandlet i England. Sluttproduktet er ren stearin av høy kvalitet.
Stearinsyre brukes spesielt til stearinlys og såper. Stearinlys er fastere enn parafinlys og holder seg stabile i direkte sollys.
Denne stearinsyren kan brukes som en komponent i kosmetikk.
Den kan brukes som fortykningsmiddel eller til teksturforbedring i kremer.
Smeltepunktet er 58-68°C. 
Raps stearin skal oppbevares tørt, kjølig og beskyttet mot lys.
Leveres som pulver - da denne også blir benyttet i andre industrier, og ikke bare til lysstøping. 

Andre kjøpte også